SWEETHEART <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1489779770951722455\x26blogName\x3dsweetheartmines.blogspot.com\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://scarletsstorywoebabe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://scarletsstorywoebabe.blogspot.com/\x26vt\x3d-4359626709314736825', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Welcome to the Super Awesome world! I is a precious girl. Make me comfortable with you and you will treaten the same. Let me know if you love me xoxo PMR victims.Sweetheart mine. Done read, Done to keep secret. Do you ?

: Afif Izzati, 20 Disember 1998, Islam.
+ follow | Email | twitter |




recent update :
I AM CHANGED NOW!
written on Wednesday, 30 October 2013 @ 23:37 ✈


Hai hoii hello! Haha bosannya harini hm hm hm. Nak online tapii hmm malas lah. Sikap malas ni memang sebati dalam diri ini. Haha. Hm nak cerita apa ye ? Em sekarang ni hidup aku dah banyak berubah, Alhamdulillah even banyak perkara yang sangat menduga kekuatan aku but then I still strong! Kuat sangat ke ? Tak, sikit pun tak kuat. Cuma bertahan dan senyum seolah- olah kita tak pernah rasa sakit sebelum ni. As easy as that! Walaupun takda siapa yang ada cuma hanya  ada Allah and akif tersayang. Hihi. Aku dah banyak berubah bahagian kebaikan ye. Haha, dah banyak dah muhasabah diri balik. Everything happened for a reason. Am I right ? Yes obviously. Antaranya adalah tak kisah dah pakai, makan, guna barang brand apa pun. Even tak branded or what else. Ye, dulu memang semuanya nak kena ada brand even benda kecik sekalipun macam stationery sekolah. Gila kan? Haha every year kena guna yang baru yang lama buang even benda tu tak guna lagi. Abang sangat berbeza, dia guna apa yang ada and tak kisah brand apa pun or takda brand. Soal makan pun sama, I’m not use hand while eating at school or everywhere. It’s look disgusting or what. Tapi now dah boleh practice dah kot! Haha. Bukan nak sombong, bukan juga nak berlagak tapi memang sifat asli begini. Impian aku punya lah tinggi melangit nak tu nak ni, but then mungkin mimpi je. Haha. Tapi berubah pun sejak jumpa akif. Bayangkan aku tak pernah  hidup macam serba tak lengkap. Alhamdulillah, mama abah mampu belikan apa yang terbaik untuk kitaorang. And I felt so sad when hear akif’s story. He is so humble. Just use what you have. Find your own money! Ughh gila ah. Aku dulu memang tak suka bila nampak macam tu or macamni. What he is trying to do ? Aku selalu fikir macamtu. Haha jahatnya -,- for me there is no work as I’m still young just 15 years old. Duit semua mintak dapat. Tapi dia lain. Hmm so konklusinya jangan suka pandang rendah dekat orang. Sekurang- kurangnya dia berusaha sendiri dan reti bersyukur. Tapi aku ? Dahlah malas nak berusaha, bersyukur pun tak! Apa punya teruk lah afif ni! Hahaha. Kesian akif dapat awek macam aku ni em. Haha. Dahlah tak reti nak berdikari lepastu tak reti berjimat pulak tu =.= lain sangat dengan akif yang sangaaaaat berjimaaat dan pandai berdikari. Berangan dari kecik nak ambik maid tapi bila tanya dekat akif dan ini jawapannya “JANGAN NAK MENGADA”! ambik kau. Hahaha puas hati!! Punah harapan masa depan aku ni! Hahahahhahaha. Tak tolerate langsung! Em hahahahaha. Actually aku yang malas nak belajar. Sapu sampah pun tak reti, lipat kain pun baru belajar this year! Masak ? kirim salam lah! Haha. Kawan kelas je tau kenapa aku taknak buat semua tu. Bukannya sengaja tapi ada reason tersendiri lah! Haha kalau dia tahu ni mungkin kena gelak sampai setahun!! Hahahhaha. Aku dekat sekolah kan gangster sikit. Haha. Banyaknya aku merepek. Haha okay tapi purpose post ni pasal aku dah berubah menjadi seorang yang tak kisah pakai barang murah, tak kisah makan tepi jalan, tak kisah makan guna tangan, and dah tak kisah pegi pasar malam!!! Yeayyy! Afif dah berubah. Hahahaha. So friends jangan pandang rendah dekat aku. Aku dah boleh hidup bersederhana. Guna apa yang ada. Emmmmmm hmm okay! Haha. See with my next post! Sayang Muhammad Akif :)


0 comment[s] | back to top